Politsei otsib 85-aastast Erichit

Georgi Beltadze
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
85-aastane Erich
85-aastane Erich Foto: Lääne prefektuur

Politsei otsib teisipäeval kella 19 paiku Saaremaal Torgu vallas Kaunispe külas oma kodunt lahkunud Erichit.

Politseile anti mehe kadumisest teada neljapäeva hommikul kella 9 ajal, tund hiljem asuti teda otsima.

Otsingute eest vastutav piirkonnapolitseinik Kaidi Kask sõnas, et eile ja täna on otsingutel osalenud peale lähedaste ja tuttavate ka jahimehed ning politseiametnikud. «Meest on otsitud naabruskonnast. Läbi on vaadatud kõik temaga seoses olevad aadressid. Samuti on teostatud maastikuotsinguid, kus on kasutatud nii kopterit kui ka kolme teenistuskoera. Küsitletud on bussijuhte võimalike vihjete saamiseks. Praeguseni ei ole meest leitud. Kahjuks ei ole laekunud ka ühtegi muud vihjet tema asukoha kohta. Nädalavahetusel otsingud jätkuvad,» selgitas Kask. 

Mees on umbes 170 cm pikk. Mees hoiab oma keha veidi küürus. Kodust lahkumise hetkel oli tal seljas helesinine tuulepluus, tumedad dressid ja jalas tumerohelised kalossid.

«Kuna mees on kadunud juba mitu päeva, võib tema tervislik seisund olla halvenenud, seega iga infokild on väga tähtis,» lisas Kask.

Politsei palub kõigil, kel on infot Erichi võimaliku asukoha kohta, võtta ühendust telefoninumbril 5198 2280 või 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles