Lasnamäe linnaosa vanem Maria Jufereva kogub raha Savisaarele proteesi ostmiseks (4)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar keskerakonna aastakonverentsil Haljalas.
Edgar Savisaar keskerakonna aastakonverentsil Haljalas. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Lasnamäe linnaosa vanem Maria Jufereva kutsub oma Facebooki lehel häid inimesi annetama raha ametist kõrvaldatud linnapeale Edgar Savisaarele proteesi ostmiseks, kirjutab rus.postimees.ee.

Nagu Jufereva märgib, vajab Savisaar, kes on nii palju Tallinna ja Eesti arengusse panustanud, nüüd ise abi rohkem kui iial varem.

«Edgar Savisaar tahab edasi võidelda. Aga raske on seda teha, kui pole ühte jalga. Kogu riik teab, et Keskerakonna esimees võitis tänu eesti arstide jõupingutustele ja oma fantastilisele tahtejõule surma. Selles võitluses kaotas ta jala. Ei hakka teid tüütama meditsiiniliste üksikasjadega, kuid sellise traumaga ja sellises vanuses on inimesel vaid üks võimalus jalgele tõusta, ning see on kallis biooniline  jalaprotees,» kirjutas Jufereva.

Ta märkis, et raha, mis Edgaril jalaproteesiks oli kogutud, konfiskeeriti möödunud sügisel läbiotsimise käigus ega ole siiani tagastatud. Just seetõttu lükkus jalaproteesi hankimine teadmata ajaks edasi.

Jufereva sõnul mõtleb ta luua fondi, et koguda raha Savisaarele kalli bioonilise jalaproteesi ostmiseks.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles