Suur galerii ja videod: vaata, kes saabusid presidendi vastuvõtule Kadrioru roosiaeda (10)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

President Toomas Hendrik Ilves kutsus täna õhtupoolikul Kadrioru roosiaeda Eesti tähtsaimad kultuuriinimesi, poliitikuid ja tegusaid inimesi, et tähistada Eesti 25. taasiseseisvumispäeva.

Ilvese jaoks on see viimast korda kutsuda vabariigi presidendina külalised presidendi kantselei roosiaeda, et tähistada Eesti riigi iseseisvuse taastamist.

Kuna tegemist on ühtlasi ka ümmarguse tähtpäevaga – iseseisvuse taastamisest möödub tänavu 25 aastat, järgneb juba ilusaks traditsiooniks kujunenud vastuvõtule kell 22.00 Eesti muusikute kontsert, mida korraldab koostöös presidendi kantseleiga Tallinn Music Week.

Dirigent Tõnu Kaljuste ütles kohapeal Postimehele, et presidendi tänavune kõne oli kokkuvõtlik. «Erinevate teemadega võttis ta kokku oma aastad ja tunded, mis selle ametiga kaasnevad, ja laotas meie ette kenasti laiali.» Vaata videost lähemalt!

«Ilus päev, toredad inimesed. Ma olen vist juba üheksa korda olnud siin sel päeval. Erakordselt sümpaatne seltskond koguneb siia alati, kelle keskel on nii mõnus olla, väikest nalja visata, mõtteid vahetada. Nii et kõik eeldused ühe ilusa õhtu veetmiseks olid loodud,» selgitas kunstnik ja poliitik Heinz Valk. Vaata videost lähemalt!

Kunstik Signe Kivi avaldas lootust, et 25 aasta pärast on Eesti kõige targem riik maailmas. Vaata videost lähemalt!

Treener Anna Levandi nõustus presidendi mõtetega. «Need olid niivõrd tähtsad aastad. Tema meenutas ja minul on ka need meeles.» Vaata videost lähemalt!

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles