Vjatšeslav Leedole kuuluv firma andis Eesti Ekspressi pressinõukogusse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vjatšeslav Leedo.
Vjatšeslav Leedo. Foto: Peeter Langovits.

Saaremaa ettevõtjale Vjatšeslav Leedole kuuluv kinnisvaraarendusfirma Compakt Kinnisvara esitas pressinõukogule kaebuse jaanuari alguses Eesti Ekspressis ilmunud artikli peale.

Compakt Kinnisvara ei ole rahul 6. jaanuaril Eesti Ekspressis artikliga «Kallis korter tõi ostjale hulga vintsutusi». Ettevõte märkis kaebuses, et artiklis on esitatud tema kohta süüdistusi, kuid sõna kommentaariks ei antud. Liskas peab Compakt Kinnisvara artikli veebriversiooni pealkirja «Jäle hais ajas kallist korterist välja» eksitavaks.

Compakt Kinnisvara leiab, et artiklis esitatud süüdistused ei vasta tõele ning artiklis on väär faktiväide, kuid parandust leht ei avaldanud.

Artikkel kirjutas kuidas noor naine ostis 2008. aastal Tallinnas Kristiine linnaosas äsjavalminud majas korteri, milles oli sees tugev hais. Artikkel kirjeldas naise üleelamisi haisuga võitlemisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles