Läti politsei alustas Eesti naistreeneri uppumise uurimiseks kriminaalmenetlust

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lahkus noor treener ja Euroopa Maja aktivist Irena Rihkrand.
Lahkus noor treener ja Euroopa Maja aktivist Irena Rihkrand. Foto: Eruoopa Maja

Läti politsei alustas kriminaalmenetlust, et selgitada välja 20. augustil Lätis MyFitnessi suvepäevadel uppunud noore Eesti naistreeneri Irena Rihkrandi surma täpsemad asjaolud.

«Esialgsetel andmetel on naise surma põhjuseks uppumine, kuid alustasime siiski kriminaalmenetlust, et välja selgitada juhtunu täpsemad asjaolud. Menetluse käigus tehakse ka ekspertiis,» ütles Läti politsei pressiesindaja Sintija Virse Postimehele. «See on tavapärane praktika,» lisas ta.

Virse sõnul leiti 25-aastase naise surnukeha 20. augusti õhtul kella 18 ajal umbes 30 meetri kauguselt järve kaldast Silmaci puhkekülas.

Eile kinnitas MyFitnessi juhatuse esimees Erkki Torn Postimehele, et nädalavahetusel toimusid MyFitness spordiklubi Eesti ja Läti meeskondade suvepäevad Lätis Silmaci puhkekülas, kus uppus My Fitness spordiklubi 25-aastane treener ja Euroopa Maja aktivist Irena Rihkrand.

Torni sõnul läks naine esialgsetel andmetel madalast kohast järve ujuma ning kadus ootamatult vee alla. Järve ääres olnud turvameeskond märkas juhtunut koheselt ning alustas otsingutega, kuid kahjuks ei õnnestunud naist päästa.

Irena Rihkrand oli MyFitnessi spordiklubis treener üle poole aasta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles