15-aastased neiud koguvad raha haigete laste toetuseks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osa haigusi nõuab pikalt haiglas viibimist.
Osa haigusi nõuab pikalt haiglas viibimist. Foto: Panther Media/Scanpix

Kolme 15-aastase neiu algatusel toimub kolmapäeva õhtul Tallinnas Kultuurikatlas heategevuslik näitus-kontsert «Sõpruses peitub võlu», mille tulu annetatakse heategevusfondile Minu Unistuste Päev.  

Marianne Tamm, Annabell Sarapuu ning Maarja-Liis Uri algatasid heategevusprojekti, mille raames maalisid tuntud Eesti inimesed suve jooksul pildid ning nendest saadud müügitulu annetatakse heategevusfondile Minu Unistuste Päev. Tüdrukute heategevusele saab hoogu juurde anda juba praegu, tehes panuse mõnele projekti raames valminud maalile Osta.ee lehel. 

Idee projekti korraldamiseks tekkis Mariannel Minu Unistuste Päeva kohta telerist kuuldes. Suve jooksul on oma panuse maalide näol andnud teiste hulgas näiteks Suvesangarid, Kaire Vilgats, Martti Hallik, Mick Pedaja, Tanja Mihhailova ning paljud teised tuntud Eesti inimesed. 

Minu Unistuste Päev on 2011. aastal loodud vabatahtlike tegevusel ning toetajate rahastusel baseeruv organisatsioon, mis viib ellu raskelt või krooniliselt haigete laste unistusi, et tuua nende ja nende lähedaste ellu rohkem rõõmu ja sära. Fondi põhitegevuseks on laste individuaalsete unistuste täitmine. Lisaks korraldatakse lastele, kes viibivad suure osa ajast haiglates või kodusel ravil, ka lõbusaid grupiüritusi, mis aitavad neil üksteisega suhelda ja oma lapsepõlvest rõõmu tunda.  

Kolmapäevasel näitus-kontserdil astuvad üles Kaire Vilgats, Marilyn Jurman, Annabel Guitar ning Mikk Kaasik. Lisaks saab vaadata teadusshowd ning kabareed. Sissepääs maksab kaks eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles