Kallas saab siiski ETV presidendidebatis osaleda (3)

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Kallas.
Siim Kallas. Foto: Liis Treimann

Rahvusringhäälingu poliitikasaadete toimetus otsustas kutsuda ETV pühapäevaõhtusesse presidendikandidaatide teledebatti Mailis Repsi, Allar Jõksi ja Eiki Nestori kõrval ka Siim Kallase.

«Siim Kallase kutsumine on ajakirjanduslikult ainuõige samm ja läbi räägitud ka ERRi juhatusega. Vaatajate huvides on näha valimiste eelõhtul väitlust, kus on kohal kõik riigikogus üles seatavad kandidaadid,» ütles ERRi poliitikasaadete toimetuse juht Andres Kuusk rahvusringhäälingu uudisteportaalile.

«Kuna valimiste kord praegust olukorda nii täpselt ette ei näinud, siis on tegemist pigem halli tsooniga ja mul on hea meel, et peale jääb ajakirjanduslik otsus,» märkis Kuusk, lisades, et tulevikus võiks valimiste korra kehtestamisel arutada toimetuse sõltumatut otsustusõigust saatekülaliste valikul.

«Kolmapäevaõhtuses «Foorumis» osalenud erakondade esindajate debati järel on selge, et presidendivalimistel riigikogus on Siim Kallas üks kindlatest kandidaatidest ja tema kõrvalejäämine debatist oleks eksitav,» selgitas muutust ERRi juhatuse liige Ainar Ruussaar.

Loe lisaks ETV selgitust 23. augustist:
Miks ei pääse Siim Kallas ETV ekraanile?

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles