Reps kummutab kuulujutte: ma ei soovi saada Keskerakonna esimeheks (1)

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mailis Reps.
Mailis Reps. Foto: Juss Saska/

Keskerakonna presidendikandidaat Mailis Reps teatas pressiteate vahendusel, et täna Eesti Päevalehes välja käidud spekulatsioon, et tema presidendikampaania on vaid ettevalmistus Keskerakonna esimehe positsiooni hõivamiseks, ei vasta tõele.

Repsi teatal on tegemist järjekordse võttega, millega püütakse Keskerakonna ühtsust enne presidendivalimisi lõhkuda ja seeläbi Repsi võimalusi halvendada.

«Presidendikampaania on mind viinud sadade valijameesteni, kellel pole mingit pistmist Keskerakonna sees toimuvaga. Tegemist on tõsise tööga ning omavalitsustest saadud tagasiside annab mulle alust arvata, et mul on valimiskogus väga tugev toetus. Täna Päevalehes avaldatud uudis püüab lihtsalt vett segada ning Keskerakonna ühtsust enne presidendivalimisi lõhkuda. Kinnitan veelkord, et ma ei soovi saada erakonna esimeheks, vaid teen tööd Eesti presidendiks saamise nimel,» teatas Reps.

Tema sõnul oli ootuspärane, et enne esimest valimisvooru mingisuguseid negatiivseid uudiseid Keskerakonna kohta meedias avaldama hakatakse. Repsi hinnangul võib taoliseid väljamõeldiseid lähipäevil ilmuda veel.

«Olen tänulik Edgar Savisaarele ja kogu Keskerakonnale, et mind on viimastel kuudel jõuliselt toetatud. Savisaare nime ümber mängimine ja intriigide ülespuhumine näitab, et tal on endiselt Eesti poliitikas suur mõju ning ma olen rõõmus, et ta on otsustanud mind toetada. Seeläbi on ka meie oponentidele lõpuks kohale jõudnud, et minu kandidatuur on tõsine. Võib eeldada, et nüüd saab konkurentide eesmärgiks meie ridade hõrendamine ning tänane Päevalehe uudislugu on alles esimene samm selle lõhkumise teel,» lõpetas Mailis Reps.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles