Mailis Reps: tänased võitjad on valijamehed (2)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keskerakonna presidendikandidaat Mailis Reps ütles, et tal on hea meel presidendivalimiste valijameeste kogusse mineku üle.

Repsi sõnul näitavad tema viimaste kuude kogemused ning otsekontaktid võimalike valijameestega seda, et maapiirkondades on tänase valitsuskoalitsiooni vastu väga suur pahameel, mis võib laieneda ka nende presidendikandidaatidel.

Enda tugevas toetuses valijameeste seas Reps ei kahtle.

«Valijameeste kogu liikmetel ei lähe kindlasti meelest, et Kallas, Rõivas ja Reformierakond võitlesid väga veriselt selle nimel, et presidendivalimised ei läheks valimiskokku ja kohalike omavalitsuste juhid ei saaks nendel valimistel kaasa rääkida,» ütles Reps pressiteate vahendusel.

«Meie võitlesime algusest peale aga just selle nimel, et valimised jõuaksid valijameeste kogussse ja meie võitsime. Seda ei unustata.»

«Meile on väga tähtis, et nende valimiste põhiteemaks tõuseks haldusreform, kandidaadid peavad kujundama selged seisukohad maaelu küsimustes. Valijamehed jälgivad neid seisukohti väga tähelepanelikult ja nad on kindlasti märganud ka seda, et meie oleme algusest peale rääkinud nii haldusreformist kui ka ühistranspordi, koolide ja arstiabi kadumisest maapiirkondades,» rääkis Reps.

«24. september tõotab tulla huvitav. Haldusreformist tingitud pahameel ning hüljatuse tunne võib viia protestihääletuseni, mille lõpptulemust ei oska keegi prognoosida. Kavatsen järgneva kuu aja jooksul kohtuda veel paljude valijameestega,» lõpetas Reps.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles