Vaata, kuidas möödus esimene esimene september Järveküla kooli direktorile, lastele ja koolimajale

Madis Vaikmaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna külje all asuvas Järveküla koolis alustas kooliteed 108 esimese klassi õpilast, kes jagunesid suisa viie paralleeli vahel. Lisaks lastele oli see esimene koolipäev veel ehitamisjärgus õppehoonele ja uuele direktorile.

Direktor Mare Räisi sõnul õpib Rae vallas Peetri piirkonnas asuvas Järveküla koolis kokku 300 last ja nendega tegeleb 37 inimest. Kuna maja on uus, on kaasaegsed ka võimalused - nii on klassides interaktiivsed tahvlid, õpilastele kasutamiseks rüperaalid ja muud nutiseadmed. Lisaks on kooli jõudnud ka robotite komplektid.

Kuigi pool koolimajast on veel ehitamisel, saavad lapsed siiski õppetööga alustada. Ja kui kompleks 23. oktoobril valmib, saavad lapsed hakata kasutama spordikompleksi, ujulat, muusikaklasse ja kunstistuudiot. Hoone ruume saavad kasutada ka Rae spordikeskus ja Rae huvialakool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles