Kloogal otsitakse kolmandat päeva kadunud vanemat meest, vabatahtlikke palutakse appi

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anatoli.
Anatoli. Foto: PPA

Sihtasutus Kadunud ja Aare Rüütli operatiivne otsingugrupp OPEROG paluvad vabatahtlikke appi Harjumaale Kloogale 73-aastase Anatoli leidmiseks.

Kolmapäeva, 31.augusti hommikul kella 5 ajal lahkus Kloogal oma kodust 73-aastane Anatoli ja jäi teadmata kadunuks. Anatolil võib haiguse tõttu puududa arusaam, kus ta viibib ja kuidas koju tagasi saada.

Vaatamata Lääne-Harju politsei poolt seni tehtud toimingutele ei ole Anatoli asukohta seni veel kindlaks teha õnnestunud ja sellepärast on kõik vabatahtlikud, kes vähegi saavad, Lääne-Harju politsei poolt täna otsingutele appi palutud, andis teada Aare Rüütli operatiivne otsingugrupp OPEROG.

«Anatoli on täna kolmandat päeva kadunud ja tal oleks ees ootamas kolmas öö maastikul. Ta võib veel elus olla,» kirjutas OPEROG oma Facebookilehel.

«Otsingujuht on Lääne-Harju politsei välijuht, tema kontakttelefon täna õhtul on 5230492. Selga on hea panna metsale vastav riietus. Samuti palume kindlasti kaasa võtta helkurvestid ja taskulambid. Täpsem info ja küsimused otsingujuhile.»

Anatoli tunnusmärgid on:

73-aastane,

172 cm pikk,

lühikeste hallide juustega,

täidlase kehaehitusega,

seljas on tal sinist värvi fliisikampsun,

jalas pruuni värvi spordipüksid.

Anatoli eriliseks tunnusmärgiks on, et tal on puus vigane ja ta liikudes kergelt lonkab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles