Galerii: Kallas arutas Reformierakonna juhtpoliitikutega valimiskoguks valmistumist (1)

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna presidendikandidaat Siim Kallas arutas täna erakonna juhtidega valimiskoguks valmistumist.
Reformierakonna presidendikandidaat Siim Kallas arutas täna erakonna juhtidega valimiskoguks valmistumist. Foto: Reformierakond

Reformierakonna juhatuse, riigikogu fraktsiooni ja valitsuse liikmed, maakonna- ja piirkonnaorganisatsioonide juhid ning erakonda kuuluvad omavalitsusjuhid kohtusid täna partei presidendikandidaadi Siim Kallasega, et arutada valmistumist 24. septembril toimuvaks valimiskoguks.

«Nii nagu nägime riigikogu voorudes, on ka valimiskogus tarvis presidendiks pürgijal kolme erakonna toetust, et saada valituks. Reformierakonna auesimees Siim Kallas sai riigikogus ja saab ka valimiskogus arvestada Reformierakonna toetusega,» ütles Reformierakonna peasekretär Reimo Nebokat pärast kolmetunnist kohtumist Postimehele.

Tema sõnul sai Kallas täna tutvustada erakonnakaaslastele oma seisukohti ja programmi seoses presidendivalimistega, mis ongi laiema toetuse leidmisel aluseks.

Riigikogu 101 liikmest ja 234 kohaliku volikogu esindajast koosnev valimiskogu koguneb presidenti valima 24. septembril. Volikogude esindajad valitakse 17. septembriks, tänaseks on neist selgunud 18.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles