Palts: Savisaare tondiga pole mõtet enam jourata, Keskerakond viskab ta ise üle parda (5)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Palts.
Tõnis Palts. Foto: Andres Teiss

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) eestseisusesse kuuluv Tõnis Palts leiab, et Keskerakonna võiks võtta üle pikkade aastate taas näiteks Kadri Simsoni juhtimisel valitsusse.

Palts kirjutas Facebookis, et Eesti kiire areng on IRLi esimehe Margus Tsahkna ja Sotsiaaldemokraatliku Erakonna juhi Jevgeni Ossinovski kätes. Tema sõnul pole mõtet viivitada ning jõuluks võiks olla Allar Jõks president ja Simson peaminister.

«Olgugi, et mulle meeldiks [Siim] Kallas rohkem presidendina, aga kohe päris kindlasti kogu pilt jääks kahjuks samaks, kui Kallas oleks president ja [Taavi] Rõivas peaminister. Pole mõtet selle [Edgar] Savisaare tondiga enam jourata. Kesk viskab ta ise üle parda,» kirjutas ta Facebookis.

Tema sõnul tuleb eelnevalt vaid koalitsioonilepingus mõned asjad kokku leppida, et sinna ei satuks «liialt sotside ja Keski marksismi», ning nõuda Tallinnas varastamise lõpetamist. «Küll aga saaks anda Eesti arengule hoo näiteks intensiivsete investeeringutega infrastruktuuri. Poisid, lööge punn eest ära!» kirjutas Palts.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles