Meremäe vallavolikogu valis uueks esimeheks ja valijameheks Arno Varese

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meremäe valla volikogu Koduvald liikmed Arno Vares, Helgi Metsik, Matti  Kõivik, Arvo Kaupo ja Rein Nikitin
Meremäe valla volikogu Koduvald liikmed Arno Vares, Helgi Metsik, Matti Kõivik, Arvo Kaupo ja Rein Nikitin Foto: Annela Laaneots

Meremäe vallavolikogu valis eile uueks volikogu esimeheks Arno Varese, kes valiti ühtlasi volikogu esindajaks presidendi valimiskogusse.

Nii volikogu esimeheks kui ka valijakogu esindajaks valiti Vares kuue poolthäälega nelja vastu.

Arno Vares on ka varem juhtinud Meremäe vallavolikogu tööd ja kuulub võimulolevasse valimisliitu Koduvald. Volikogu esimehe valimisel edestas ta valimisliitu Omadega Mäel kuuluvat senist vallavanemat Rein Järvelille, kes esitas kaks nädalat tagasi lahkumisavalduse.

Volikogu päevakorras oli eile ka uue vallavanema valimine. Sellele kohale esitati praegune Meremäe valla kultuurijuht Emeri Saluveer, kes kogus kümne kohalolnud volikogu liikme häälest neli. Vallavanema valimine on taas päevakorras järgmisel istungil, volikogu liikmed avaldasid soovi eile esitatud vallavanema kandidaadi plaanidega põhjalikumalt tutvuda.

Volikogu päevakorras olnud punkt teha Mikitamäe, Misso ja Värska vallavolikogudele ettepanek algatada haldusterritoriaalse korralduse muutmine eesmärgiga moodustada mitme omavalitsuse üksuse põhjal üks kohaliku omavalitsuse üksus lükati samuti edasi järgmise volikogu päevakorda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles