Politsei avaldas uue detaili väliseestlase Reet Jürvetsoni mõrvajuhtumi uurimise kohta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reet Jürvetson.
Reet Jürvetson. Foto: Erakogu

Los Angelese politsei avaldas Kanada telekanalile CBC antud intervjuus uue detaili väliseestlase Reet Jürvetsoni mõrvajuhtumi kohta. Politsei tegi kindlaks aadressi, kus Reet enne surma elas.

Reet peatus Hollywoodis aadressil 5311 Melrose Avenue neljakorruselises Paramount Hoteli nimelises hoones korteris number 306.

Politsei rõhutas, et tegemist on tähtsa uue infoga. Seni oli teada vaid postkaardi ja Reeda sugulaste jutu põhjal, et naine elas ilusas korteris.

Juhtumi uurimist juhtiv detektiiv Louis Rivera ütles intervjuus, et toonasest asukohast saab politsei hakata nüüd teisi niidiotsi leidma. Kuna tegu oli kortermajaga, saab politsei hakata kunagisi elanikke küsitlema.

Politsei palub kõigil, kes selles majas 1969. aastal elasid või teavad kedagi, kes seal toona elas, endaga ühendust võtta.

Samuti lisas politsei, et kuulsa laulja Jim Morrisoni moodi mees nimega Jean on jätkuvalt nende peamine huvipakkuv isik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles