Loodusfotograaf on võtnud oma südameasjaks Eestimaa looduse laiema tutvustamise

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Seni peamiselt loodusfotograafina tuntud Hans Markus Antson sai koostöös vendade ja tüdrukutega valmis meeleoluka Lõuna-Eestit tutvustava video. Tempokas ja kutsuv klipp näitab vaatajale matkamise võimalusi Eestis ja tekitab huvi endalgi taasavastada mõned Maarjamaa kauneimad paigad: Taevaskoda, Piusa koopad, Ahja jõgi.

Sel suvel ka Eesti ametliku turismi nurgakivi Visit Estoniaga koostööd teinud Hans tunneb suurt huvi loodusturismi arendamise vastu Eestis ja näeb, et oskuslik multi- ja sotsiaalmeedia kasutamine võib tuua siia lähiriikidest hulgaliselt loodushuvilisi. Kolmikvennad, kes käivitavad ühist produktsioonifirmat, tahavad siinsetele teenusepakkujatele näidata, kuidas kvaliteetsete videotega meelitada ligi nii sise- kui välisturiste igas vanuses.

Video sündi toetas omalt poolt ka Visit Estonia. Sealne digiturunduse spetsialist Shardee Rebas kiidab poiste tegemisi igati: «Ma ei väsi imestamat, kuivõrd kvaliteetset materjali suudavad tänapäeva noored omal käel toota. Meil on hea meel, et Antsonid on nõustunud olema Eesti brändi näoks - kahtlemata aitab nende initsiatiiv ja tasemel produktsioon viia meie ilusa looduse ka nende noorteni, kes ise väga tihti linnast välja ei jõua. Poiste tasemel loodusfotod, -videod ja suur sotsiaalmeedia jälgijaskond on justkui omaette värav uue generatsiooni südameisse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles