Postimehe ja Kanal 2 presidendidebatt oli augustikuu vaadatuim saade

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimehe ja Kanal 2 koostöös valminud saates «Suur presidendidebatt» võtavad omavahel mõõtu presidendiks pürgivad Marina Kaljurand, Siim Kallas, Mart Helme, Eiki Nestor, Mailis Reps ja Allar Jõks.
Postimehe ja Kanal 2 koostöös valminud saates «Suur presidendidebatt» võtavad omavahel mõõtu presidendiks pürgivad Marina Kaljurand, Siim Kallas, Mart Helme, Eiki Nestor, Mailis Reps ja Allar Jõks. Foto: Erik Prozes

Postimehe ja Kanal 2 «Suur presidendidebatt» oli möödunud kuu telesaadete vaadatavuse edetabelis esimesel kohal, selgub TNS Emori augustikuu teleauditooriumi ülevaatest.

Nimelt vaatas Postimehe ja Kanal 2 koostöös valminud presidendikandidaatide debatti teleekraanilt 145 000 vaatajat. Võrdluseks, Eesti Rahvusringhäälingu pühapäevaõhtust presidendikandidaatide debatti vaatas TNS Emori mõõdikuuringu andmetel 115 000 inimest.

«Tegemist oli esmakordse sellises mahus koostööga, kus õnnestus põimida televisiooni ja online-meedia tugevused,» sõnas Postimehe peatoimetaja Lauri Hussar. 

«Postimees ja Kanal 2 suutsid tõestada, et tõsiseid poliitikasaateid on võimalik edukalt teha ka erameedias,» lisas ta. «Kindlasti jätkame tihedat koostööd.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles