Politsei otsib kodust lahkunud 14-aastast Yill-Stevenit

Madis Vaikmaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei otsib kodust lahkunud 16-aastast Yill-Stevenit.
Politsei otsib kodust lahkunud 16-aastast Yill-Stevenit. Foto: PPA

Eile, 11. septembril kella 21 ajal pöördusid politsei poole 14-aastase Yill-Steveni vanemad, kelle sõnul läks nende poeg kella 13 paiku õue ja rohkem temaga ühendust saada ei ole õnnestunud. Kodust lahkudes noormees telefoni kaasa ei võtnud. Lääne-Nigula vallas elav perekond proovis ise Yill-Stevenit leida, kuid tulemusi see ei andnud. Politsei alustas samal õhtul kadunud noormehe otsinguid.

Haapsalu politseijaoskonna patrulltalituse juhi Tarmo Tomsoni sõnul on kontrollitud erinevaid kohti, kus nooruk võiks viibida või kuhu suunduda, nii Lääne- kui ka Harjumaal. Kogutud informatsiooni põhjal on politseil alust arvata, et noormees  liikus hääletades Harjumaale või on sinna veel teel.

Yill-Steven on heledate juustega ja umbes 140 cm pikk. Kodust lahkudes oli tal seljas kaitsevärvi jakk ning jalas mustad püksid. Politsei palub kõigil, kes omavad infot Yill-Steveni kohta, võtta ühendust numbril 112.

Esmaspäeval kell 12.27 teatas PPA, et noormees on leitud ja temaga on kõik korras.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles