Männiku karjääris uppunud naise surma uurimiseks alustati kriminaalmenetlust (1)

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Prokuratuuri teatel alustati kriminaalmenetlust, et selgitada välja eile õhtul Männiku karjääris noore naise elu nõudnud õnnetuse täpsemad asjaolud.

Prokuratuuri pressiesindaja Kaarel Kallas ütles Postimehele, et õnnetuse asjaolude uurimiseks algatati kriminaaluurimine karistusseadustiku paragrahvi 117 alusel, mis käsitleb surma põhjustamist ettevaatamatusest. Selle paragrahvi järgi süüdimõistmisel karistatakse kuni kolmeaastase vangistusega.

Pühapäeva õhtul kella 17.15 ajal tegi seltskond noori inimesi, kel kaasas 5-aastane laps, Männikul Raku järve taga asuvate karjääride ja metsade vahel lõbusõitu. Sõidukiks oli ümberehitatud kaheukseline maastur, mis mõeldud just liivas ja maastikul liikumiseks.

Politsei esialgse info kohaselt tekkis autol probleem juhitavusega ja auto vajus järsult kaldapealselt sügavasse vette. Kaheukselisest autost pääses välja neli inimest - kolm täiskasvanut ja viieaastane laps. Paraku ei pääsenud auto tagaistmelt välja 25-aastane naine, kes jäi veega täitunud sõidukisse lõksu ja uppus.

Politsei tellis kohale tuukrid, kes tegelesid autost naise kättesaamisega. Kell 22.15 ajal õnnestus sõiduk veest välja tõmmata ja uppunu toodi sõidukist välja.

Politsei teatel oli autot juhtinud 27-aastane mees kaine. 

Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel. Hetkel tehakse erinevaid menetlustoiminguid, seal hulgas viiakse läbi autotehniline ekspertiis. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles