Politsei: Männiku karjääri suurema turvamise vajadust näitab uurimine

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Politsei ootab ära Männiku karjääri juures pühapäeva õhtul olnud õnnetuse uurimise tulemused ja teeb vajadusel seejärel kohalikule omavalitsusele ettepaneku võtta karjääri ümbruses turvalisuse tagamiseks kasutusele lisameetmed.

«Hetkel on vara rääkida võimalikest piirangutest Männiku karjääri juures, kuna õnnetuse täpsemad asjaolud on veel selgitamisel,» ütles politsei- ja piirivalveameti Lääne-Harju jaoskonna juht Veiko Randlane BNS-ile. Ta lisas, et kui menetluse jooksul leitakse, et õnnetuspaik on ohtlik, teeb politsei kindlasti ka kohalikule omavalitustele ettepaneku turvalisuse tagamiseks vajalikke meetmeid kasutada.

Pühapäeval kell 17.15 sõitis viieliikmeline seltskond maasturiga Land Cruiser Männiku karjääris liivateedel ja mingil põhjusel kaotas juht masina üle kontrolli ning see paiskus vette ja vajus ligi kolme meetri sügavusele.

Neli maasturis olnud inimest said ise autost välja, sealhulgas viieaastane laps. Autosse jäi aga 25-aastane naine, kes uppus.

Õnnetuse asjaolud selgitatakse kriminaaluurimises, mis käivitati surma põhjustamist ettevaatamatuse tõttu käsitleva karistusseadustiku paragrahvi järgi. Karistusseadustik näeb ettevaatamatusest surma põhjustamise eest ette kuni kolmeaastase vangistuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles