Video: Allar Jõksi kampaaniaauto sattus ahelavariisse

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allar Jõks tegi avarii
Allar Jõks tegi avarii Foto: Kuvatõmmis videost

Täna hommikul Viljandimaale Võhma volikokku kohtumisele sõitnud presidendikandidaat Allar Jõks sattus sihtkoha lähistel ahelavariisse. «Vähemasti oli tegu õnneliku õnnetusega: inimesed viga ei saanud, kannatada sai vaid tehnika,» kinnitas üks Jõksi kampaaniameistreid Tiit Riisalo (IRL).

Riisalo selgitas, et Allar Jõksi ja tema kampaanimeeskonna auto sõitis ühe postiauto taga, mis tahtis teha vasakpööret. «Postiauto juht ei saanud seda aga kohe teha ja me peatusime tema taga ning meie taga olev auto peatus samuti. Paraku ei saanud sellele järgnenud kaubiku juht õigel ajal pidurdatud ja nii sõitis ta tagant sisse meie taga olnud autole, mis omakorda sõitis meile tagant sisse,» rääkis ta, lisades, et roolis oli Allar Jõks ise.

Riisalo sõnul polnud politsei sekkumine vajalik, küll oli kohal päästeamet. «Meie auto sai kõige vähem kannatada, edasi lahendab asja kindlustus.»

Ta lisas, et nad olid presidendikampaania raames teel Võhma volikogu inimestega kohtuma, kuid sinna nad ei jõudnudki.

Kuu aega tagasi põhjustas Paidesse arvamusfestivalile kiirustanud presidendiks pürgiv Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) esimees Mart Helme ahelavarii, kus osales viis autot. Keegi avariis viga ei saanud, kuid tema sõiduk sai kõvasti kannatada. Avarii tõttu ei jõudnud EKRE liider õigeks ajaks presidendikandidaatide debatile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles