Kuressaare tõttab appi libedatõrjega hätta jääjatele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäistel tänavatel on suur oht kukkuda
Jäistel tänavatel on suur oht kukkuda Foto: Raigo Pajula

Inimesed, kel on kohustus oma kinnistuga piirneval kõnniteel libedust tõrjuda, kuid kes tunnevad end praegustes ilmastikutingimustes abituna, võivad esmaspäevast pöörduda Kuressaare linnavalitsuse poole ja linnamajandus toob neile tasuta killustikku.

Alates esmaspäevast võib iga koormisala omanik helistada telefonil 53 027 949 heakorraspetsialist Heino Vipile ja tellida linnamajanduselt killustikku kõnniteele, kirjutas Saarte Hääl.

Linnapea Urve Tiidus sõnul tuuakse killustik tuuakse tellijale kohale tasuta, kuid kindlasti ei ole see abi mõeldud ettevõtetele või hästi toime tulevatele inimestele, vaid tõesti vaid neile, kes on libedusetõrjega tõsiselt hätta jäänud.

«On suur palve kõigile, kellel on kohustused koormisalal, kõnniteed tõesti ohutuks muuta ja ega paremat testi ole, kui ise jalgsi sealt läbi käia,» tähendas linnapea.

Linnapea kutsub ka kõiki erakinnistute omanikke üles oma hooldusfirmasid ja kojamehi paluma ning neilt ka nõudma, et kõnniteed oleksid tõesti korras.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles