Vox Clamantis esitleb New Yorgis uut plaati Arvo Pärdi muusikaga

Madis Vaikmaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vox Clamantis.
Vox Clamantis. Foto: Andres Reinart

President Toomas Hendrik Ilvese initsiatiivil toimub pühapäeva õhtul New Yorgis Arvo Pärdi ja Vox Clamantise uue plaadi esitlus, millele järgneb riigipea vastuvõtt.

Manhattanil asuvas püha Franciscus Xavieri kirikus toimub USA idaranniku aja järgi pühapäeval kell 18.30 Arvo Pärdi ja Vox Clamantise uue plaadi «The Deer's Cry» esitluskontsert. Tasuta kontserdile järgneb Ilvese vastuvõtt.

Kõrgetasemelise vastuvõtu eesmärk on toetada Arvo Pärdi loomingu levikut Ameerika publiku seas ning suurendada Eesti tuntust nii muusika-, poliitika- kui ka majandusringkondades. Kontsert toimub koostöös plaadifirmaga ECM Records.

Neobarokses stiilis püha Franciscus Xavieri kirik jääb Manhattanil asuvast New Yorgi Eesti Majast paari kilomeetri kaugusele.

Presidenti saadab visiidil Ieva Ilves, kes osaleb ÜRO kõrgetasemelisele nädalale saabunud riigipeade abikaasade programmis. Presidendipaar jõuab tagasi Eestisse 23. septembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles