Autokool pani uue liiklusseaduse koolituse internetti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paljude sõiduõpetajate kinnitusel pole mitmed uue liiklusseaduse nõuded neile siiani arusaadavad.
Paljude sõiduõpetajate kinnitusel pole mitmed uue liiklusseaduse nõuded neile siiani arusaadavad. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tänavu juulist jõustuvast uuest liiklusseadusest valmis õppefilm, mis toob välja olulisemad muutused seoses kehtiva seadusega ja on internetis tasuta vaadatav.

Enam kui tunni jagu õpet on vastavalt teemadele ja seadusemuudatustele jagatud kaheksaks osaks. Videoklippide pikkused ulatuvad keskmiselt kaheksa minutini.

Loengud peab OÜ Autosõit autokooli direktor Henn Rebane.

OÜ Autosõit juhatuse liige Indrek Madari sõnul on liiklusseaduse jõustumine üks olulisemaid seadusemuudatusi käesoleval aastal, mis puudutab meid kõiki – nii autojuhte kui jalakäijaid.

«Teema oli küll emotsionaalselt möödunud aasta lõpus üleval ja seaduse jõustumine lükati selle tulemusena edasi, et rahval oleks võimalik ennast muudatustega kurssi viia. Hetkel on aga muudatuste sisuliste poole tutvustamine toppama jäänud või ei juhita sellele aktiivselt tähelepanu,» märkis Madar.

«Videofilmi eesmärk on anda kiire ja lihtne ülevaade uuest korrast ning teha seda varakult enne uuenduste rakendumist,» lausus Madar.

Õppematerjali koostasid OÜ Autosõit ja Salva Kindlustuse AS.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles