Männikul tuleb tuhande õueküünlaga unikaalne öösõit

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Männiku öösõit.
Männiku öösõit. Foto: Aerobike Cycling Agency

Laupäeval, 1. oktoobril, toimub unikaalne Männiku Öösõit. Tegemist on argirutiini peletava ja teravaid elamusi pakkuva võistlusega, mis on mõeldud mägiratturitele ja fatbike'ide omanikele.

Rada kujutab endast 4,7 kilomeetri pikkust ringi, mis kulgeb Männiku sõjaväelinnaku territooriumil. Öösõitu silmas pidades on rada tehniliselt lihtne. Võistlustrass on ääristatud ja valgustatud tuhande õueküünlaga. Võistlussõitudel osalejatel on soovituslik kasutada ratta- või kiivrilampi.

Tervisesõidule, kus tuleb läbida kaks ringi, antakse start kell 20. Mägiratturid pääsevad rajale kell 21 ja fatbike'i omanikud kell 22.

«Hiljuti toimunud festivali «Valgus kõnnib Kadriorus» külastanud suur rahvahulk annab tunnistust sellest, et inimestele meeldib kontrast elusa tule ja pimeduse vahel. Kanname selle idee üle spordivõistlusele,» ütleb EventRent Elamussõitude Sarja peakorraldaja Mihkel Reile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles