Saaremaa päevalillepõld meelitas poolalasti pilte tegema

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päevalilled
Päevalilled Foto: SCANPIX

Saaremaal Saiklas Kuivastu maantee ääres põllul kasvavad päevalilled ahvatlesid möödasõitjaid pildistamiseks peatust tegema ja suurte õite taustal poolalasti poseerima, kirjutab Saarte Hääl.

«Nägin seal rahvast igasuguses variatsioonis, mõni daam kiskus seal isegi püksid jalast ära,» ütles Saaremaa aasta põllumees Aarne Põri, kes Saikla mehena põllust tihti mööda sõidab. «Oli nii, et osa istus maas ja ajas pükse jalast ära, osa vaatas tee ääres. Mis nad seal tegid, ma ei küsinud,» rääkis Põri.

Aasta põllumehe sõnul paistab lugu olevat sedamoodi, et mida paljamalt sa lillepõllu peal pildi saad, seda rohkem teised neid vaatavad.

Viie hektari suurust põldu hariv Saaremaa hinnatumaid mahetootjaid Ivo Salm ütles, et temagi on põllust mööda sõites sageli mõnda autot peatumas näinud, ent kui ta nädalavahetusel põldu koristas, oli seal korraga üle kümne auto. «Pildistati, roniti põllule, korjati õisi,» sõnas Salm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles