Fotod: Mart Helme viis oma toetusallkirjad valimiskomisjonile

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

21 valimiskogu liiget esitas täna Mart Helme (EKRE) presidendikandidaadiks valimiskogu esimesse hääletusvooru.

Mart Helme on sündinud 31. oktoobril 1949, ta on sünnilt Eesti kodanik ning kinnitanud oma nõusolekut presidendiks kandideerida, teatas vabariigi valimiskomisjon.

Mart Helme seadsid üles Martin Helme, Mart Helme, Raivo Põldaru, Arno Sild, Jaak Madison, Henn Põlluaas, Uno Kaskpeit, Meelis Aianurm, Aleksander Sven Esse, Tiit Kala, Antti Leigri, Marko Matson, Rein Peedumäe, Toomas Vallimäe, Aivar Anijago, Jüri Kommusaar, Ene Toom, Arno Vares, Heiki Kukk, Anne Kalf ja Sulev Viiron.

Riigikogu kolmandast voorust kandusid otse valimiskogu esimesse vooru kandidaadid Siim Kallas ja Mailis Reps. Eile seadsid 26 valimiskogu liiget üles kandidaat Marina Kaljuranna.

Kandidaate saab esitada homme kella 18ni. Valimiskomisjon koguneb reede keskpäeval koosolekule, et kandidaadid registreerida. Presidenti hakatakse valima laupäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles