Kuressaares tegutsenud liputajad said karistuseks rahatrahvi (1)

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv
Foto on illustreeriv Foto: Jörgen Norkroos/Õhtuleht

Augusti alguses sai politsei teateid kahest Kuressaares tegutsevast liputajast, kes on nüüdseks oma tegevuse eest ka karistuse kätte saanud, kirjutab Saarte Hääl.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Heiko Leesmendi sõnul oli 44-aastane mees kohalik, ja teine, 51-aastane, mandrilt. Säärase teo eest kumbki mees varem karistust saanud polnud.

Kuressaare politseijaoskonna piirkonnavanema Meelis Juhandi sõnul karistati mehi avaliku korra rikkumist käsitleva paragrahvi alusel.

Üks neist nabiti kinni Mooni tänava Säästumarketi lähedal pärast seda, kui politseile oli teatatud ennast põõsas rahuldanud meesterahvast. Teine liputaja tegutses lossi ümbruses.

Säästumarketi juures tegutsevast liputajast teatas politseile poekülastaja. Politsei tuli kohale, kuid mees oli juba jalga lasknud. Saadud kirjelduste järgi tabati mees mõne aja pärast kesklinnas Tallinna tänaval.

Teise liputaja kohta levis sõna Facebooki grupis «Märgatud: Saaremaal», kus inimesi hoiatati Kuressaare rannas ja lossi ümbruses liikuva kahtlase mehe eest, kes rahuldanud ennast otse laste mänguväljaku vastas. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles