Galerii: Järvamaal sõitis kaubik rongile ette (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna pärastlõunal juhtus Järvamaal rongi ja kaubiku kokkupõrge, milles sai kergelt vigastada kaks inimest.

Täna kella 13.50 ajal anti politseile teada rongi ja kaubiku vahelisest liiklusõnnetusest Türi vallas Ollepa raudteeülesõidul. Esialgsetel andmetel ei andnud Kabala poolt tulnud kaubiku juht rongile teed.

Volkswagenit juhtis 52-aastane mees ja kaasreisija oli 53-aastane mees. Mõlemad said õnnetuses kergeid vigastusi.

Paide politseijaoskonna patrullitalituse juhi Halar Hallimäe sõnul tuleb raudteed ületades olla äärmiselt ettevaatlik. «Kindlasti tuleks enne raudteele sõitmist jääda seisma ja rahulikult veenduda, et raudtee ületamine on ohutu,» ütles Hallimäe.

Kaubiku juht oli kaine ja omas vastava kategooria juhtimisõigust.

Elron teatas täna õhtul, et kokkupõrke tõttu on rongiliiklus häiritud Rapla-Türi–Viljandi liinil. 

Õnnetuses kahjustada saanud rong ei saa reisijaid teenindada ning rongi ei ole võimalik välja vahetada enne pühapäeva õhtut Edelaraudteel toimuvate remontide tõttu.

Õnnetuse tõttu on Elroni sõiduplaanis olulisi muudatusi nii laupäeval, 24. septembril kui ka pühapäeval 25. septembril. Reisijate teenindamiseks saadab Elron liinile ka asendusbussid.

Elron vabandab reisijate ees ebamugavuste pärast. Nii sõiduplaanid kui ka bussidega asendamised teatatakse jooksvalt. Elron jagab operatiivset infot sõiduplaanide kohta kodulehelt elron.ee või tasuta rongiinfo telefonilt 616 0245.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles