Postimees Grupp sulgeb venekeelsed paberlehed

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venekeelne paberleht Den za Dnjom.
Venekeelne paberleht Den za Dnjom. Foto: Peeter Langovits

Postimees Grupp lõpetab alates oktoobrist paberil ilmuvate venekeelsete ajalehtede Postimees ja Den za Dnjom väljaandmise ning keskendub portaalide rus.postimees.ee, limon.ee, krasotka.ee arendamisele.

«Kõikide Eestis ilmuvate venekeelsete paberlehtede tellimuste arv ja lugejanumbrid on viimastel aastatel olnud languses. Venekeelsete veebiväljaannete lugejanumbrid on samal ajal korralikus kasvus,» ütles Postimees Grupi juhatuse esimees Peep Kala.

Tema sõnul on lugejate ja reklaamiandjate internetti kolimise trend venekeelses meedias väga kiire ja seepärast panustab Postimees Grupp senisest rohkem venekeelsete uudisteportaalide arendamisse.

«Täname kõiki, kes on läbi aegade panustanud Eesti vanima venekeelse paberajalehe väljaandmisesse ja töösse ning olnud selle lojaalsed lugejad. Nüüd kutsume kõiki venekeelseid uudiseid lugema meie vene portaalidesse,» lisas Kala.

Kõigile tellijatele tagastatakse tellimusraha saamata jäänud numbrite eest. Klientidele, kes on tellinud kuulutusi ajalehtedesse «Postimees на русском языке» ja «День за Днём», makstakse raha tagasi. Lisainfo levi@postimeesgrupp.ee või telefonil 666 2525.

AS Postimees Grupp ühendab endas Eesti vanima ajalehe Postimees, selle uudisteportaalid ning maakonnalehed Tartu Postimees, Pärnu Postimees, Sakala, Virumaa Teataja, Järva Teataja ja Valgamaalane. AS Postimees Grupp kuulub kolmes Balti riigis tegutsevasse Eesti Meedia kontserni. Lisaks Postimees Grupile kuuluvad Eesti Meedia kontserni telekanalid Kanal 2, Kanal 11, Kanal 12 ja Sei7se, raadiod Kuku, Elmar, Uuno, Narodnoje, Dance FM ja Spin FM, uudisteagentuur BNS, kuulutusteportaalid soov.ee, osta.ee, kv.ee ja metsaoksjon.ee ning trükikoda Kroonpress. Lisaks omab Eesti Meedia juhtivaid meediaettevõtteid Lätis ja Leedus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles