Fotouudis: varahommikul Kuivastust startiv Hiiumaa seisab alles Tallinnas dokis

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homme hommikul kell 5 Kuivastust Virtsusse startiv parvlaev Hiiumaa seisab alles Tallinnas dokis, kuid peaks täna õhtul linnast liikuma saama.

Tallinna Sadama turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juhataja Sirle Arro kinnitas, et praeguste ilmaprognooside kohaselt hakkab Hiiumaa täna õhtupoolikul Tallinnast liikuma ja saab homme hommikul kell 5 Kuivastust inimesi vedama hakata.

Hiiumaal kulub Tallinnast liinile jõudmiseks kuus kuni kaheksa tundi.

Parvlaev käis hoolduses ja jääb prahilepingu alusel TS Laevade kasutusse kuni aastaks.

Homsest hakkab saarte vahet reisijaid vedama TS Laevad. Kuna parvlaevaärist taanduma sunnitud Vjatšeslav Leedole kuuluv Tuule Reisid müüb oma viimase pileti 30. septembril enne südaööd, peab uus operaator TS Laevad kuni selle ajani sõna otseses mõttes sadama värava taga passima. TS Laevad hakkab parvlaevakliente teenindama ajutistest konteineritest ja hooajaliselt palgatud suunajatega, sest Tuule Reiside klienditeenindussüsteemide mahavõtmine ja uute paigaldamine võtab aega kuni kaks nädalat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles