Kaljulaid sooviks presidendiametis jääda elama oma praegusesse elukohta (13)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Värske presidendikandidaat Kersti Kaljulaid on öelnud, et kui ta presidendiks saab, tahaks ta elada oma kodus, mitte Kadriorus. Sellisel juhul tagab politsei ööpäevaringse kaitse tema elukohas.

Kui Kaljulaid esmaspäeval järgmiseks presidendiks valitakse, võtab politsei ta kohe enda kaitse alla. See tähendab, et tagatud on ööpäevaringne ihukaitse, samuti võetakse valve alla tema elukoht Nõmmel. Endiselt jääb kaitse alla ka hetkel veel ametis olev president.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja sõnul ei saa turvalisuse huvides täpsemalt rääkida, kuidas kaitsmine käib, ent nii palju saab öelda, et põhimõttelisi erinevusi riigi esinduspere kaitsmisel elukohta silmas pidades ei ole.

Kersti Kaljulaidil on e-kinnistusraamatu andmetel neli kinnistut Tallinnas ja üks Harku vallas Vääna-Jõesuus. Tallinnas Mustamäe linnaosas Nõmme piiril on Kaljulaidil kaks korterit erinevates kortermajades. Samuti omab ta korterit Mustamäel Keskuse tänaval. Nõmmel Külmallika põigus kuulub talle kinnistu (1009 ruutmeetrit) ning veel suurem kinnistu on Kaljulaidi nimel Vääna-Jõesuus (1960 ruutmeetrit). 

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles