Savisaar: ma ei kavatse kaotada (14)

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar.
Edgar Savisaar. Foto: Mihkel Maripuu

Keskerakonna esimehe Edgar Savisaare kinnitusel ei kavatse ta novembri alguses toimuval parteikongressil esimehe kohta kaotada.

«Üks lahing on ainult üks lahing. Millegipärast arvatakse, et viiendal novembril toimub justkui viimane heitlus. Kaugel sellest! Me alles alustame! Sõltumata sellest, mida Toompeal ja Stenbocki majas arvatakse,» kirjutas Savisaar sotsiaalmeedias.

Savisaar viitas Keskerakonna peasekretäri kohalt tagandatud Oudekki Loone kirjutisele, milles ta lubas jääda Savisaare toetajaks ka siis, kui ta peaks parteikongressil kaotama.

«Ma tõesti ei kavatse kaotada. Mul on toetajaid küll. Nendel, kes minu ja Oudekki kaotusele loodavad, on ettekujutus, et rahval polegi hääli. Arvatakse, et kui mind suhtlemisest meediaga ilma jätta, siis olengi ma inimestest blokeeritud. Inimesed on aga targemad, kui te arvate,» märkis Savisaar.

Ühtlasi lubas Savisaar hakata nüüdsest sotsiaalmeedias iga päev oma võitlustest kirjutama.

Keskerakonna peasekretäri kohalt tagandatud Oudekki Loone kirjutas eile Facebookis, et ta ei kavatse Savisaare toetamist jätta ka siis, kui ta peaks Keskerakonna kongressil esimehe koha kaotama.

Kommentaarid (14)
Copy
Tagasi üles