TS Laevad vedas esimesel tegutsemispäeval 4000 reisijat ja 1700 autot

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Sadam võttis ööl vastu laupäeva Väinamere Liinidelt parvlaevaliikluse üle. Reedel katkes tormi tõttu laevaliiklus Virtsu-Kuivastu liinil, mis taastus õhtuks.
Tallinna Sadam võttis ööl vastu laupäeva Väinamere Liinidelt parvlaevaliikluse üle. Reedel katkes tormi tõttu laevaliiklus Virtsu-Kuivastu liinil, mis taastus õhtuks. Foto: Sander Ilvest

TS Laevad alustas laupäeval parvlaevaliikluse opereerimist mandri ja suursaarte vahel ning teenindas esimesel päeval kokku 4000 reisijat ja 1700 sôidukit.

Operatiivandmetel veeti Heltermaa-Rohuküla suunal  350 reisijat ja 142 sõidukit ning Rohuküla-Heltermaa suunal 595 reisijat ja 224 sõidukit. Laevaliiklus Hiiumaa liinil toimus vastavalt sôiduplaanile.

Kuivastu-Virtsu suunal teenindas ettevõte 1.oktoobril operatiivandmetel 1339 reisijat ja  614 sõidukit ning Virtsu-Kuivastu suunal 1713 reisijat ja 736 sõidukit. Esimesel päeval sôitsid Saaremaa liinil laevad vabagraafikus.

Täna teenindavad Rohuküla-Heltermaa liini parvlaevad Regula ja St.Ola ning Virtsu-Kuivastu liini parvlaevad Hiiumaa, Ionas ja Harilaid. Laevaliiklus toimub sôiduplaanide alusel vôi vastavalt vajadusele.

TS Laevad võttis Saaremaa Laevakompaniilt parvlaevaliikluse korraldamise üle ööl vastu laupäeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles