Maris Lauri: õpetajaid saab tunnustada iga päev

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakondlane Maris Lauri.
Reformierakondlane Maris Lauri. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Haridus- ja teadusminister Maris Lauri märkis kolmapäeval õpetajate päeva puhul, et õpetajaid saab tunnustada iga päev ja see on oluline.

«Olen veendunud, et igaüks suudab meenutada koolipõlvest õpetajat, kes on jätnud talle hinge suure positiivse emotsiooni. Õnnelikud on need inimesed, kellel selliseid õpetajaid on palju. Säärased suured õpetajad tulevad toime kõigi lastega, on rõõmsameelsed ning mõistvad. Nad mõjutavad meid terve elu,» rääkis Lauri.

Ministri sõnul saame oma õpetajaid tunnustada iga päev nii lapsevanemate, õppurite kui ka vilistlastena. «Positiivne tagasiside ning õpetaja professionaalsuse hindamine on kooli ja kodu hea koostöö vundament. Kutsun meid kõiki üles tunnustama õpetajaid, kes on jäänud säravate ja kirglike isiksustena meelde kogu eluks,» ütles Lauri.

«Sotsiaalmeedias saame oma õpetajaid pidada meeles ka teemaviite ehk hashtagi #lemmikõpetaja abil. Laupäeval tunnustame Eesti haridustöötajaid, hariduse toetajaid ja suurimaid haridustegusid Aasta Õpetaja galal, mida kannab üle ka Eesti Televisioon. Suur aitäh kõikidele õpetajatele! Isiklik tänu õpetajatele, kes mind õpetasid ja inspireerisid!» lisas minister.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles