Narvas hukkus auto alla jäänud eakas jalakäija

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autotee.
Autotee. Foto: Aivar Aotäht / Sakala

Narvas juhtus täna varahommikul raske liiklusõnnetus, milles hukkus auto alla jäänud 84-aastane mees.

Täna kella 5.30 ajal sai politsei teate liiklusõnnetusest Narvas Kangelaste tänaval, kus sõiduauto Toyota sõitis otsa 84-aastasele mehele. Mees hukkus saadud vigastustesse sündmuskohal, edastas Ida prefektuuri pressiesindaja. 

Politseile teadaolevalt juhtis sõiduautot 45-aastane naine, kes omas vastavat juhtimisõigust ning oli kaine. Jalakäija oli teed ületamas ülekäigurajal, kus põles tänavavalgustus.

Foto sündmuskohalt.
Foto sündmuskohalt. Foto: PPA

Esialgsetel andmetel ületas mees sõiduteed selleks ettenähtud kohas, kuid tal puudus helkur ning ta kandis tumedaid riideid. Kõik sündmuse täpsemad asjaolud selguvad kriminaalmenetluse käigus.

Ida prefektuuri operatiivjuht Andres Jaggo avaldab kaastunnet hukkunu lähedastele. «Tahaksime kõigile liiklejatele meelde tuletada, et käes on aeg, mil liigutakse väga palju pimedal ajal. Nii jalakäijad kui ka sõidukijuhid peaksid liikluses olema eriti tähelepanelikud ning arvestama halvenenud nähtavusega,» sõnas ta.

«Jalakäijad peaksid kinnitama riietele helkuri, mis muudab nad juhtidele kaugelt märgatavaks. Sõidukijuhid peaksid kogu oma tähelepanu suunama sõidutee jälgimisele, et vältida võimalikke liiklusohtlikke olukordi,» lisas Jaggo.

Narva politseijaoskond palub kõigil, kes juhtusid sündmust pealt nägema sellest teada anda telefonil 35 76032 või lühinumbril 112.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles