Kuidas tuntud Vene näitleja Ieva Ilvesele pudel šampanjat saatis

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Toomas Hendrik Ilves abikaasa Ieva Ilvesega.
President Toomas Hendrik Ilves abikaasa Ieva Ilvesega. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Postimehe ajakirjanik Jaanus Piirsalu vahendab vene poeedi ja ajakirjaniku Andrei Orlovi raadios jutustatud lugu, kuidas tema sõber, armastatud vene näitleja Mihhail Jefremov pidas Jurmala restoranis meie presidendipaari nähes Eesti presidendiks hoopiski Ieva Ilvest ja saatis talle pudel šampust.

Ilus suveõhtu Jurmalas, kõigest mõni kuu tagasi. Tuntud ja armastatud vene näitleja Mihhail Jefremov istub koos sõprade, poeedi ja ajakirjaniku Andrei Orlovi (laiemalt tuntud kui Orluša) ning ajakirjanik Andrei Vassiljeviga sealses tuntud restoranis 36. liin.

Korraga märkab Jefremov restorani ees mehi, kellele reetlikult jooksevad juhtmed kõrva. Mehed mõtlevad algul, et küllap sõitis USA saadik Riiast ilusa ilma puhul Jurmala randa sööma. Igaks juhuks küsivad nad kelnerilt üle. Too vastab, et ei, need on hoopis Eesti presidendi ihukaitsjad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles