Ida-Virumaal päästeti tulesurmast inimene

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korteripõleng. Illustratiivne foto.
Korteripõleng. Illustratiivne foto. Foto: Ida päästekeskus

Laupäeval tõid päästjad Kohtla-Järvel asuvast põlevast korterist välja 63-aastase meesterahva.       

Laupäeval kell 20.41 said päästjad väljakutse Kohtla-Järvel Olevi tänaval asuvasse kortermajja, kus trepikoda oli suitsu täis. Päästjate kohale saabudes põles teisel korrusel asuv korter, kus võis naabrite sõnul olla inimene.

Suitsusukeldusvarustuses päästjad leidsid korterist eest põleva voodi. Päästjad tõid korterist välja ühe kannatanu, kes anti üle kiirabile. Kiirabi viis 63-aastase meesterahva haiglasse. 

Kustutustööd lõpetati kell 21.33. Korter kontrolliti üle termokaamera abil ning trepikoda tuulutati. Korter sai suitsu- ja veekahjustusi. Päästetöö juhi sõnul oli korteris suitsuandur, kuid see ei olnud töökorras. Tulekahju tõenäoliseks põhjuseks oli hooletu suitsetamine voodis.

Päästeamet juhib tähelepanu, et hooletu siseruumides suitsetamine on traagiliselt lõppevate tulekahjude sagedaseks põhjuseks. Tulekahjust annab märku ja aitab elu ning vara päästa ainult töökorras ja nõuetekohaselt paigaldatud suitsuandur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles