Partsi asendusliige Tiina Kangro: ootan otsustamisega, kuni ta ametisse saab

Madis Vaikmaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Kangro.
Tiina Kangro. Foto: TOOMAS TATAR/PM/SCANPIX BALTICS

Juhan Partsi asendusliige riigikogus, ajakirjanik Tiina Kangro ootab ära Partsi ametisse nimetamise ja langetab seejärel otsuse riigikogu liikmeks asumise kohta.

«Ma ei oska seda praegu küll kommenteerida,» ütles Kangro riigikogus tööle asumise kohta. «See on ju alles Eesti poolne otsus ja ma arvan, et hakkan riigikokku minemisele mõtlema siis, kui «laskmata karu» Luksemburgis ametisse kinnitatakse,» lisas ta.

«Parts on inimene, kelle kohta Eesti rahvas arvab, et ta ei oska isegi mune kokku lugeda – kuidas siis Luksemburg ta ametisse paneb,» meenutas Kangro IRLi valimisreklaami, kus Parts poemüüjale munade abil maksureformi tutvustas.

Tiina Kangro on töötanud ETV programmidirektorina ja ETV peadirektori kohusetäitjana. Aastast 2004 on ta Linnalehe peatoimetaja, samuti on ta olnud ETV saate «Puutepunkt» produtsent. Kangro kogus Harju- ja Raplamaa valimisringkonnas 1669 häält. Tema loobumisel pääseks parlamenti samas ringkonnas 1536 häält saanud Aivar Riisalu.

Pärast 10 kuud kestnud ootamist teatas valitsus täna, et jõudis kokkuleppele, et Euroopa Kontrollikoja Eesti esindajaks nimetatakse endine riigikontrolör ja peaminister, praegune riigikogu liige Juhan Parts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles