Pildid: Pärnumaal sõitis veok kraavi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avarii Pärnu-Ikla maantee 13. kilomeetril
Avarii Pärnu-Ikla maantee 13. kilomeetril Foto: Postimees.ee lugeja

Pärnumaal Pärnu-Ikla maantee 13. kilomeetril sõitsid järgemööda teelt välja üks veok ja üks sõiduauto, avariides keegi viga ei saanud.

Lääne prefektuuri pressiesindaja Kristi Kais sõnas, et õnnetus juhtus kella 9 ajal Tahkuranna vallas Reiu külas Reiu bussipeatuse juures.

«Veoauto sõitis teelt välja, ninaga kraavi ja kastiosa jäi teele. Üks sõidusuund on praegu liikluseks suletud, politsei on kohapeal,» lausus pressiesindaja.

Keegi avariis viga ei saanud, kinnitas Kais.

Samas kohas juhtus veel teinegi õnnetus - Ikla poolt tulnud sõiduk sõitis teelt välja põllule. Ka selles avariis keegi viga ei saanud ning juhtunust Kaisi sõnul politseid ametlikult ei teavitatudki.

Maanteeinfokeskusest öeldi Postimees.ee’le, et igal pool tuleb arvestada libedate teedega, sest lund sajab ja teepind on miinuskraadides, mistõttu sool hästi ei mõju. «Nii nagu täna hommikul teeinfo edastasime – teeolud on libedad, paremaks pole läinud midagi,» öeldi maanteeinfokeskusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles