Kaljulaidi avalike suhete nõunikuks saab suhtekorraldaja Taavi Linnamäe

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Linnamäe
Taavi Linnamäe Foto: Erakogu

Kommunikatsioonibüroo Cloud Media juhatuse liige Taavi Linnamäe otsustas asuda president Kersti Kaljulaidi avalike suhete nõunikuks.

Linnamäe ütles Postimehele, et president talle sellise ettepaneku tegi ja pärast lühikest kaalumist otsustas ta pakkumise vastu võtta. Pakkumine tuligi Linnamäe sõnul viimaste päevade jooksul, mil ta on enda sõnul tegelenud paljude praktiliste küsimustega.

Linnamäe kinnitas, et uue ametiga lõppeb nii tema töö kui ka osalus ettevõttes Cloud Media.

Millist mainet hakkab ta uuele presidendile kujundama? Linnamäe ütleb, et see sõltub väga palju presidendi enda isikust ja olekust.

«Proua president on öelnud, et tema tahab kindlasti inimestega rääkida ja suhelda. See on kindlasti üks põhimõtteid,» selgitas Linnamäe ja lisas: «Sellise olulise institutsiooni puhul on avatus kahtlemata oluline, see, et inimesed saaksid aru, millist rolli president täidab, millised on tema seisukohad.»

Linnamäe hinnangul on tema eelkäija, Toomas Hendrik Ilvese pressiesindaja Toomas Sildam teinud siiani head tööd. Linnamäe sõnul võttis Kaljulaid temaga enda võimalikust presidendikandidaadiks saamisest kuuldes ise ühendust.

Taavi Linnamäe oli ka IRLi ja Vabaerakonna presidendikandidaadi Allar Jõksi kampaaniameeskonna juht.

Linnamäe on Cloud Media kodulehe andmetel tegutsenud meedia- ja kommunikatsioonivaldkonnas alates 2002. aastast. Viimased üheksa aastat on ta täitnud kommunikatsioonijuhi ülesandeid erinevates avaliku sektori organisatsioonides: Jõgeva maavalitsuses, PRIAs ning regionaalministri valitsemisalas.

Linnamäe on omandanud bakalaureusekraadi ajakirjanduse ja kommunikatsiooni erialal ning magistrikraadi juhtimise ja turunduse erialal.

Reedel selgus, et uue presidendi kantselei juhatajaks saab Tiit Riisalo, välisnõunikuks Küllike Sillaste-Elling, majandusnõunikuks Heido Vitsur ja vabakonna nõunikuks Urmo Kübar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles