Mees ähvardas Statoili bensiinijaama teenindajat ja röövis 300 eurot

Katriin Tralla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rööv.
Rööv. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Eile varahommikul ähvardas 28-aastane meesterahvast bensiinijaama teenindajat relvataolise esemega ja röövis 300 eurot.

Politsei sai Endla tänaval asuvasse Statoli bensiinijaama väljakutse kella kuue paiku hommikul, kus mees nõudis klienditeenindajalt umbes 300 eurot ning lahkus sellega bensiinijaamast, kinnitas Politsei- ja piirivalveameti valvepressiesindaja Helen Uldrich.

Kümnekonna minuti pärast pidas politsei kahtlusaluse Hipodroomi lähistel kinni.

«Hetkel on alust arvata, et see ei olnud tulirelv, kuid täpsemalt ei saa veel öelda, kuna menetlus on algusjärgus,» lisas Uldrich.

Kahtlusalune, kes varasemalt kriminaalkorras karistamata, on vahi alla võetud. Kriminaalmenetlust alustati röövimise paragrahvi alusel. 

«Ähvardamised, veel enam, kui oma tahtmist nõutakse relva või muu taolise esemega, on kindlasti väga tõsised ja politsei kiiret ning jõulist tegutsemist nõudvad sündmused. Patrull pidas kahtlustatava kiiresti kinni, tagades sellega teiste inimeste turvalisuse,» ütles Põhja prefektuuri isikuvastaste kuritegude teenistuse vanem Rait Pikaro.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles