Fotod: Pärnumaal juhtunud raskes liiklusõnnetuses hukkus inimene

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnumaal Tallinna-Pärnu-Ikla maantee 99. kilomeetril Pärnu-Jaagupi risti juures juhtus täna õhtupoolikul raske liiklusõnnetus, kus põrkasid kokku sõiduauto ja buss. Õnnetuse tagajärjel hukkus sõiduautot juhtinud vanem meesterahvas.

Lääne prefektuur edastas, et Halinga vallas Kodesmaa külas juhtunud liiklusõnnetusest anti häirekeskusele teada kell 17.34. Esialgseil andmeil põrkasid kokku Pärnu poole teel olnud liinibuss Scania, mida juhtis 52-aastane mees, ja Tallinna suunas liikunud sõiduauto Opel, mida juhtis 71-aastane mees. Sõiduautot juhtinud mehe elu päästa ei õnnestunud ja ta suri. Mõlemas sõidukis viibis õnnetuse hetkel üks inimene.

Esialgseil andmeil kaldus Opeli juht oma sõidukiga teepeenrale ja kaotas seejärel sõiduki üle kontrolli ning paiskus külg ees vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku liinibussiga.

Õnnetuse järel oli liiklus sündmuskohal tugevalt häiritud. Pildil on isa ja poeg, kes vaatavad sündmuskohta. Poeg näib olevat vaatepildist šokeeritud - hoiab oma käsi rinnal. Foto:
Õnnetuse järel oli liiklus sündmuskohal tugevalt häiritud. Pildil on isa ja poeg, kes vaatavad sündmuskohta. Poeg näib olevat vaatepildist šokeeritud - hoiab oma käsi rinnal. Foto: Foto: Margus Kruut

Pärnu politseijaoskonna välijuht Mario Huik tuletab liiklejatele meelde, et sõidukit juhtides tuleb olla ettevaatlik ja äärmiselt tähelepanelik.

«Liikluses osaledes peame ise tegema kõik selleks, et ohud oleks viidud miinimumini. Tähelepanelikkus ja keskendumine on liikluses väga tähtsad ning aitavad oluliselt vähendada ohtusid,» ütles Huik.

Õnnetuse asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles