Valitsuse strateegilise kommunikatsiooni nõunikuks sai Liis Lipre-Järma

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lipre-Järma.
Liis Lipre-Järma. Foto: Erakogu

Valitsuse kommunikatsioonibüroo strateegilise kommunikatsiooni nõunikuna asus tööle Liis Lipre-Järma, kinnitas valitsuse kommunikatsioonibüroo.

Liis Lipre-Järma töötas seni Toomas Hendrik Ilvese kantseleis Kadriorus, kus ta oli presidendi kantselei välisosakonna nõunik.

Varasem valitsuse kommunikatsioonibüroo strateegilise kommunikatsiooni nõunik Ilmar Raag liitus suve lõpus kaitseväe missiooniga Malis, mistõttu otsis riigikantselei tema asemele uut nõunikku. Raag läks missioonile tõlgiks.

Raag ütles toona, et talle on Mali missioon väljakutse, millest ei saa keelduda. «Ma olen juba 15 aastat reservohvitser ja alati, kui kaitsevägi kutsub, siis ma lähen. Paraku ei saa sellest täna veel pikemalt rääkida, sest missioon ise stardib alles suve lõpus. Ja mõistagi ei saa seetõttu ka lahkumisest rääkida,» rääkis ta.

Raag lisas, et tema esmane soov on aidata kaasa uue nõuniku leidmisele ning seejärel toetada teda uude rolli sisseelamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles