Presidendi kantselei juht Riisalo jätkab ka Eesti Raudtee nõukogus (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitmeid militaarvõistlusi võitnud ja purjeka Lennuk teise tüürimehena ümber maailma seilanud Tiit Riisalo on uueks ränkraskeks väljakutseks presidendikantselei ülemana enda sõnul valmis.
Mitmeid militaarvõistlusi võitnud ja purjeka Lennuk teise tüürimehena ümber maailma seilanud Tiit Riisalo on uueks ränkraskeks väljakutseks presidendikantselei ülemana enda sõnul valmis. Foto: Liis Treimann / Postimees

Hiljuti presidendi kantslei direktori ametisse nimetatud Tiit Riisalo jätkab esialgu tööd Eesti Raudtee nõukogus, kuhu ta on nimetatud Isamaa ja Res Publica Liitu (IRL) kuuluva rahandusministri ettepanekul.

«Tiit Riisalo kui hea raudtee- ja transpordivaldkonna tundja jätkab esialgu tööd Eesti Raudtee nõukogus,» ütles rahandusminister Sven Sester BNSile.

Rahandusminister rääkis, et leppis Riisaloga kokku, et kui edaspidi selgub, et töökoormus uues ametis ei võimalda nõukogu töösse vajalikul määral panustada, siis lahkub ta nõukogust ja Sester esitab tema asemel nõukogusse uue liikme.

Riisalo kuulus IRLi kuni 10. oktoobrini, ent lahkus seoses presidendi kantselei direktoriks saamisega erakonnast. Muude ametite seas on ta olnud ka IRLi peasekretär. Riisalo on varasemalt töötanud Go Grupis ja Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuses (EAS).

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles