Šokeeriv: Ilse võttis lühikese ajaga hõlpsalt 14 kilo alla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Stockholmhealth.com

„Pärast kõike seda, mida ma olin proovinud, ei uskunud ma õieti, et on võimalik saleneda vaid nädalaga,” jutustab Ilse (45), kes ei kahtle selles enam, sest on 14 kilo alla võtnud ja lausa särab!

Loe edasi ja saa teada, kuidas võid ka sina saada tasuta dietoloogi konsultatsiooni ning saleneda hõlpsalt ja kiiresti! 

– Räägi, Ilse, kas sa olid varem proovinud saleneda?

– Võid nimetada ükskõik millise salenemismeetodi, ma olen seda kindlasti proovinud – teed, tabletid, isegi salenemisvööd ja -püksid! Paar korda proovisin nälgida, aga isegi kui õnnestus mõni kilo alla võtta, siis pärast salenemiskuuri lõppu tuli kõik topelt tagasi. Lähedased juba naersid, kui ütlesin, et kavatsen järjekordselt saleneda. 

Foto: Stockholmhealth.com

– Miks sa valisid just Stockholmi dieedi?

– Ma olen kannatamatu, lisaks lähenes üks väga oluline üritus, kus tahtsin hea välja näha, ning mul oli vaja meetodit, mis garanteerib tulemuse. Olin internetist lugenud Stockholmi dieedi kohta palju head, aga pärast kõike proovitut ei uskunud ma, et nii head tulemused on võimalikud. Otsustasin riskida, sest kaotada sain vaid kaalus (naerab) – kui mul ei oleks õnnestunud saleneda, siis oleks raha ilma küsimusi esitamata tagastatud. Täitsin ankeedi, sain kava oma meiliaadressile ja hakkasin pihta.

– Kas dieedi pidamisel tuli ette mingeid raskusi?

– Üldse ei olnud raske, kõik on ette kirjutatud, nii et ainult järgi! Mulle isegi tundus, et söön mitmekesisemalt kui muidu! Mul oli tõeline hasart, sest nägin tulemusi juba pärast esimest päeva. Igal järgmisel hommikul oli rõõm kaalule astuda – number muutus järjest väiksemaks, hurraa! Praeguseks olen alla võtnud 14 kilo! Muutused on imelised, üle hulga ajal meeldin ma iseendale, peeglisse on rõõm vaadata! Nüüd talun paremini füüsilist koormust – ma ei väsi nii kiiresti ära nagu varem. Lõpuks ometi on tunne, et elu sujub! 

Foto: Stockholmhealth.com

 – Mida sa soovitaksid inimestele, kes ei ole oma välimusega täiesti rahul?

– Tuleb jätta vabandused ja hakata tegutsema! Sul on tõesti käeulatuses võimalus olla sale ja kena – Stockholmi dieediga! See ei ole üldse raske! Alusta juba täna ning homme võid tunda rõõmu esimeste tulemuste üle nagu mina! 

Klõpsa siin – StockholmHealth.com – ja vabane ülekaalust 7 päevaga!

StockholmHealth.com pakub – vabane ülekaalust ilma trennide ja nälgimiseta. Seejuures täna saab iga veebilehe külastaja tasuta testitulemused ja salenemisspetsialisti konsultatsiooni. 

Copy
Tagasi üles