Fotod: Elvas hukkus kooli katusele ronida üritanud noormees (18)

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Traagiline õnnetus Elvas.
Traagiline õnnetus Elvas. Foto: Jürgen Puistaja / Kanal 2

Möödunud ööl sai surma Elva gümnaasiumi katusele ronida üritanud 19-aastane mees, kui neljakorruselise hoone seinal oleval redelil murdus üks ülemistest astmetest ja ta alla kukkus.

Täna hommikul pisut enne kella 6 sai häirekeskus teate, et Elvas Tartu maanteel asuvas õppeasutuse juures kukkus 19-aastane noormees kõrgelt alla ja hukkus.

Politsei tuvastas sündmuskohal, et esialgsetel andmetel olid kaks 19-aastast meest liikunud pärast meelelahutusasutuses viibimist koolimaja juurde.

Ühel hetkel otsustas üks noormeestest mööda neljakorruselise koolimaja tagaseinal olevat redelit üles ronida, kui selle käigus murdus üks redeli ülemistest astmetest, mille tagajärjel kukkus mees alla ning hukkus sündmuskohal.

«Töö juhtunu kõikide asjaolude väljaselgitamiseks jätkub,» kinnitas politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Maria Gonjak.

Surnukeha saadeti kohtuarstlikule lahangule.

Kommentaarid (18)
Copy
Tagasi üles