Tartumaa esitas Keskerakonna juhiks Savisaare, Toomi ja Ernitsa (4)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skandaalne Peeter Ernits: Jürgen Ligi soovitab presidendil robotiga seksida
Skandaalne Peeter Ernits: Jürgen Ligi soovitab presidendil robotiga seksida Foto: Erik Prozes

Keskerakonna Tartumaa piirkonna juhatus esitas erakonna esimehe kandidaatideks Edgar Savisaare, Yana Toomi ja Peeter Ernitsa.

Keskerakonna Tartumaa piirkonna juhatus esitas reede õhtul Elvas toimunud koosolekul erakonna esimehe kandidaatideks partei praeguse esimehe Edgar Savisaare, europarlamendi liikme Yana Toomi ja riigikogu liikme Peeter Ernitsa.

«Keskerakond vajab tänasel ülimalt kriitilisel hetkel tugevat, tasakaalukat ja selge pilguga juhti,» ütles Tartumaa piirkonna esimees ja riigikogu liige Peeter Ernits pressiteate vahendusel.

Tartumaa juhatus esitas juhatuse liikme kandidaatideks üksmeelselt europarlamendi liikme Yana Toomi ning riigikogu liikmed Siret Kotka, Olga Ivanova, Marika Tuus-Lauli ja Peeter Ernitsa ning Viljandimaa piirkonna esimehe Helmut Hallemaa.

Vastavalt eelmisel nädalavahetusel kogunenud volikogu otsusele kutsutakse Keskerakonna erakorraline kongress kokku 5. novembril Paides. Otsuse poolt hääletas 109 Keskerakonna volikogu liiget ja vastu 29. Erapooletuks jäi viis volinikku.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles