Saalis püsti tõusnud vene pensionär: on saabunud aeg anda partei teile, austatud Yana Toom (10)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keskerakondlasest eurosaadik Yana Toom kohtus täna oma valijatega rahvusraamatukogu suures saalis.

Kohale tuli üle 200 inimese. Enamik neist oli vanemaealised vene keelt kõnelevad naisterahvad, kes olid Toomist suures vaimustuses: niipea, kui Toom saabus rahvusraamatukokku, haarati pooljumalast sõna otseses mõttes kinni, et rääkida temaga.

Kuigi koostöös Euroopa Parlamendi ALDE fraktsiooniga korraldatud üritus oli mõeldud muude teemade arutamiseks, kiskus jututeema Toomi pingutustest hoolimata Keskerakonna esimehe valimistele. Ka Toom on esitatud esimehe kandidaadiks.

«Kas teile ei tundu, et oleks aeg vahetada Edgar Savisaar välja?» küsis üks vene pensionär Toomilt. Tema sõnul oli ta neli aastat tagasi suvepäevadel partei praeguse esimehe suur toetaja. «Kuid 25 aastat võimul püsimist võivad väsitada, haigused hakkavad kimbutama. On saabunud aeg anda partei teile, austatud Yana Toom.» Avaldusele järgnes aplaus.

Laulukavaga esines Eduard Toman, kes pani publiku kaasa elama.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles