Savisaare toetajad tajuvad ühe ajastu lõppu (1)

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike-Maarja keskerakondlased on kindlad, et Edgar Savisaarel tuleb juhitool loovutada.
Väike-Maarja keskerakondlased on kindlad, et Edgar Savisaarel tuleb juhitool loovutada. Foto: Kasper Mäe/ Virumaa Teataja

On see hea või halb, selle üle võib vaielda kirglikult ja lõpmatuseni, aga ühes on Keskerakonna lihtliikmed, tavalised maapiirkondade inimesed, ühel meelel: üks ajastu  nende partei jaoks saab läbi.

Oma positsiooni säilitada üritaval Keskerakonna esimehel Edgar Savisaarel on selja taga väsitav nädalavahetus. Koos usaldusisiku ja piirkonna juhi Siret Kotkaga kihutas ta laupäeval läbi kolm rahvakohtumist Lääne-Virumaal. Kodumaakonnas, iseäranis Tapal, on Savisaart alati väga toetatud, lausa jäägitult armastatud. Kohtumiseks Tallinna meeriga on nii mõnigi Tapa daam käinud spetsiaalselt juukseid soengusse sättimas.

Veel enne õhtu kulminatsiooni Tapa Tarekese trahteris tuleb aga juttu ajada, erakonnas mässavat noorust kiruda ning Rakveres ja Väike-Maarjas torti süüa.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles